Vem har inte sett reklam om att man kan tjäna pengar på appar? Och visst vore det underbart! Att kunna använda en app någon timme om dagen och få ett par extra hundra låter ju susen. Men finns det några appar som man faktiskt kan tjäna pengar ifrån, och hur fungerar det? Idag ska vi titta på vilka typer av appar som man kan tjäna pengar på och hur det fungerar. Låt oss sätta igång.

Oddsjämförelse och bettingappar

Om du har talang för det kan du känna riktiga pengar på odds. Kolla in Oddsjämförelse för att se en lista av de bästa bettingwebbsidorna som många också fungerar på mobilen, antingen på webbläsaren eller genom en dedikerad app.

Om du är intresserad av sport, politik eller något annat man kan betta på är det helt klart värt att kolla in oddsjämförelse för att prova betting! Till skillnad från onlinecasinon är du inte designad för att förlora på samma sätt, så du kan faktiskt tjäna pengar på riktigt om du vet vad du gör.

Tänk dock på att anledningen att man kan tjäna pengar på denna typen av app är att fler förlorar pengar, så det gäller att du är bättre än den genomsnittlige användaren för att du ska kamma hem pengar.

Appar med undersökningar och microuppgifter

Detta är den typiska typen av app man tänker på om man vill tjäna pengar online genom att använda en app. Skulle det inte vara skönt att kunna tjäna 100 kronor bara på att prova ett spel eller fylla in en enkät?

Det tycker många, och därför finns det två problem med denna typen av app. För det första kan du sällan tjäna nog med pengar att det ska vara värt tiden, och om du kan det gäller det att du är först till varje lilla uppgift. Ofta behöver man till exempel bara 100 testare, och är du en av dem kan du få en belöning – men annars får du ingenting.

Kryptoappar

Är krypto framtiden? Det återstår att se. Men åtminstone finns olika krypotappar som du kan använda för att tjäna lite pengar. För det första finns det en del krypotappar du kan använda för att generera kryptovaluta. Det kan vara spel eller andra appar, och det är faktiskt möjligt att tjäna pengar på det här sättet… Men det blir väldigt långsamt.

Det andra alternativet är att du använder en app för att köpa och sälja kryptovaluta på en kryptoapp, och här kan du faktiskt tjäna pengar på riktigt. Coinbase och Binance är två av de populäraste alternativen; dessa appar gör det lätt för dig att köpa och sälja krypto i realtid. Om du är vet vad du gör kan du tjäna riktiga pengar på den här typen av app.

Slutsats

Det finns många som vill tjäna pengar på att använda appar, och därför är det svårt att hitta en app som vem som helst kan använda för att tjäna pengar. Från bettingappar till undersökningar är det absolut möjligt att tjäna in lite extra pengar, men det blir inte som att ha ett extrajobb om du inte är väldigt duktig eller har väldigt tur.