Pacman är ett av världens mest klassiska spel och sannolikheten är stor för att du antingen har testat det någon gång, eller att du känner till hur spelet ser ut. Idag så finns det en lång rad olika möjligheter för den som är intresserad av att spela Pacman och om man har en androidmobil så är det enkelt att testa på att styra den lilla gula gubben genom en labyrint förbi alla monster.

Även om det finns en hel del spel att välja bland till ens mobil numera så är det fortfarande svårt att slå gamla klassiker som Pacman. Historien om Pacman är lång och även om det sedan den första lanseringen har kommit ut hundratusentals olika spel så finns det fortfarande många spelare som lägger ner stora delar av sin speltid på klassiker.

Att spela Pacman på mobilen

Att spela Pacman på mobilen kan vara ett perfekt sätt att avnjuta den här kultklassikern om du inte råkar ha ett arkadspel nära till hands. Även om spelet till en början var byggd för stora spelautomater så gör det sig väldigt väl i mobilspelsform och det är enkelt att komma till fund med hur man ska spela.

Även om Pacman till en början ser väldigt enkelt ut så är det oerhört svårt att klara spelet och det krävs ofta en hel del försök innan man lyckas bli bra på spelet. En annan fördel med att spela Pacman på Android är att man också får ta del av andra sätt att spela. Det är vanligt att många varianter av Pacman till Android också inkluderar olika spelvarianter, någonting som gör att det alltid finns någonting nytt och spännande att testa på. Oavsett din inställning till Pacman sedan tidigare så är det väl värt att ladda ner en app för att testa på spelet.